Импресум

Соборност
Периодика на Архиепископијата охридска и Митрополија скопска

Излегува со благослов на
Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован

Главен уредник
Епископ стобиски и Местобљустител струмички г. Давид

Редакција
Јеромонах настојател Мојсеј (Тодоровски)
Презвитер Јордан Марков
Јанинка Невчева
Оливера Димовска

Лектура
Јулијана Талеска

Администратор на интернет изданието
Архимандрит Иринеј (Стефановски)

Електронска пошта
sobornost@poa-info.org